Blandat kompott!

En timme igen tog det för inlägget att visa sig. En klar förbättring mot tidigare dagar. Men det bästa vore ju om inlägget visade sig direkt då man trycker på publicera.
 
Visst har jag arrangerat Screem figuren och Exorcist figuren bra. Nu ser det ut som screem huggit kvinnan.
 
 
Horror figurer kallas dessa och är figurer från fruktansvärda rysarfilmer. Ja jag vet att jag har blandad smak, Manga, skräck och lite andra figurer/dockor.
Här är mina Manga figurer:
 
 
 
Tidtagningen börjar igen kl är 8.35 när kommer inlägget upp?

Kommentarer
Postat av: Marie

Hur många dockor har du egentligen? Alltså totalt, för du har ju en himla massa olika "vanliga" dockor, "kåldockor", "skräckdockor" osv... De verkar ju gömma sig lite här och var hemma hos er och jag är lite nyfiken på om du vet hur många du har...?

Svar: Om jag räknar de pyttesmå också så som dockskåpsdockor i storlek både djur, figurer, skräckisar etc så är det säkert 100 stycken sammanlagt.
kerstin olsson

2012-06-24 @ 09:51:53
URL: http://minsmalavag.blogspot.com
Postat av: Celine - Maskrosbarn med Aspergers |

Sv - Hmpf... Jo, jag har sett att blogg.se lagt sig till med den dumheten precis som wordpress och många andra bloggar redan har. Men jag gillar inte den kommentarsfunktionen. Meddelande får jag endast om jag klickat på den vänstra kommentarsknappen då jag skal skicka kommentaren. Något som sällan fungerar. Sen måste jag ändå gå in i din blogg för att kunna läsa hela svaret, för endast de första orden visas då jag är inloggad på blogg.se. Jag får heler ingen indikation på att jag fått meddelande och det är svårt att se vilka svarskommentarer som är nya och vilka som är gamla. Dessutom får jag ju mindre kommentarer i min egen blogg så näää... jag gillar *INTE* den nya kommentarsfunktionen då det gäller svar.

2012-06-24 @ 10:36:13
URL: http://phantazia.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0