Turist ja visst!

Idag är det då fredag och Stures sista jobbardag. Sen har han två välbehövliga veckors ledighet.
 
Dagkryssning om en vecka till Åland sen blir det Birka  och Norröra  veckan där på. Ska nog trycka in något till nästa vecka, kanske på Onsdagen då vi ska in till stan iallfall. Odenplan, fått ny tid för Ultraljud kl 11. Kanske Söders höjder. Jo så får det bli promenad på söders höjder, sen fika på något gulligt litet fik.
 
Nu ska vi verkligen vara turister i vår egen stad och i vår egna underbara Stockholms skärgård. Skulle vilja göra sightseeing turen på 1, 50 min under Stockholms broar också får se om Sture vill det också
 
Att göra fem saker tillsammans i den stad man bor på två veckor är inte mycket. Men Sture vill slappa mycket och sova ut ordentligt nu på Måndag. Så himla tråkig ibland så man blir tokig. Klart man inte ska jaga upp i i ottan varje dag och späcka semestern full med saker. Nu blir det ju tidiga dagar dessa fem dagar då turerna går runt nio förutom nästa fredag då bussen går från City terminalen kl 7.40.
 
Vill ni läsa mer om våra utflykter så tryck på bilderna så får ni all fakta, pris och hur många timmar utflykten är på.

Kommentarer
Postat av: Yvonne

Stort reportage från Norröra, tack! Har missat den ön. Det närmaste jag varit är Blidö och Furusund och jag har åkt med Blidösund. Berätta och fota!

Svar: Jag lovar att berätta och lägga in en massa bilder.
kerstin olsson

2012-07-21 @ 19:38:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0