Lördag!

Idag är det grått och trist och det verkar som om det regnat hela natten. Med sådant här ostadigt väder är det svårt att veta når vi ska boka  Norröra, Birka etc.Inget kul direkt att åka på sådana dagsutflykter i spöregn. Nej sol och 20+ och en svag fläktande vind, det är skärgårdsväder det.
 
Så här ser det ut idag.
 
     
 
Sista bilden var jobbig att ta då jag är höjdrädd, men se jag skakade inte. Varför bo på andra våningen? Högst upp i huset. Ja det heter andra för längst ned så är det BV bottenvåningen i mitten är det första våningen och högst upp andra våningen. Heter inte ett, två, tre och har aldrig hetat och kommer aldrig att heta. NB är nedre botten. Entré plan så att säga.
Så nu fick ni en liten läx-stund också.
 
Frukostdags sen tvättstugan+duscha rent alla borden på gården. Märkte att getingarna trivdes att surra runt benen igår och även satt sig på borden, sen är det en massa frömjöl mellan trädelarna+spindelnät. Nej idag är det rengöring som gäller.
 
Vi har liknande sådana här bord ett sådant är extra långt sen har vi flera av den mindre sorter+två som vi snickrat själva.
 
 
Så här ser de ut. Ska ta kort idag på borden när vi duschar av dem så får ni se bättre.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0