Han lever!

Min son kommer i 110 på motorvägen och helt plötsligt kommer en backande bli mot honom i ett bakkrön han byter snabbt fil men där är det kö bakom krönet han pendlar mellan filerna då en till backande bil kommer mot han så som jag fått det berättat. Sen smäller det, bilen går inte att rädda men min lilla gubbe hade änglavakt och jobbade dagen efter. Skrapsår och skadad i huvudet och i en axel. Föraren i ena backande bilen pep iväg snabbt...smitare säger jag bara...får jag tag i dig så gör jag mos av dig!!!!!
 
Sen att min som inte ringde i Onsdags kväll och berättade vad som hänt förstår jag chockad som han var. Men mina föräldrar visste om det och ingen ringde mig. Ja ni får bli sura nu men jag blev besviken. Det handlar om min son och det kunde gått mycket värre. Jag borde fått vetat. Tänker sura ett tag till angående detta. Jag vet det hjälper inte, men att ingen tyckte att jag var värd att få veta detta gör att jag känner mig sur och grinig och besviken. Får veta detta av en granne igår när vi rensade jordgubbslandet, som min far och min son Teddy jobbar hos för tillfället som även är kusin till Teddys fru.
Nog!!!!!
 
Idag är det min sista jobbardag sen hägrar fem veckors semester,...hurra!
Nu ska jag käka frukost och pyssla lite här hemma!
 
Gubben min tack och lov att det inte gick värre!!!!!!
På Måndag har de varit gifta i ett år.
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Nej fy vad otäckt, hur i all världen kan man backa på en motorväg? Det måste vara en galning. Tur att det inte gick värre, en bil går alltid att ersätta men inte en människa!

Svar: ja det var en otäck situation som slutade bra! Vem är du då anonym!
kerstin olsson

2012-07-06 @ 17:45:15
Postat av: Celine - Maskrosbarn med Aspergers |

Hmmm... backande bilar på motorvägen?

2012-07-06 @ 23:10:53
URL: http://phantazia.blogg.se
Postat av: Yvonne

Nej men varför blev jag anonym. Det var inte meningen! Glömde jag skriva in eller försvann uppgifterna, inte meningen att du skulle gå och fundera!

Svar: Kollade ipnumret också och de kunde bara säga att det antagligen tillhörde Sverige, nu har du en annan ipadress...men du kanske bloggade skrev från telefonen första gången. Nej inlägget är kvar men det stod anonym som avsändare. men nu vet jag att det var du.
kerstin olsson

2012-07-07 @ 11:41:38
Postat av: Yvonne

Haha ja antagligen tillhörde Sverige, ja ibland tillhör vi på Gotland inte Sverige så där kan IP ha rätt! Nej jag skrev från datorn, men det kan ju varit att jag glömt skriva in namnet. Men nu vet du i alla fall vem boven var!

2012-07-07 @ 17:35:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0