Blandat kompott!

När vi kom till polisen i Solna igår var det nummer 205 och vi fick 223, till nummer 220 så tog det 25 minuter sen tog de en massa nummer i serie A och Bsom var till att hämta ut pass etc sen gick det tillbaka till serien B så allt tog sammanlagt 45 minuter
Men vilket skitsystem precis som de gamla postkassorna där alla kan se vad man gör och sen kan alla glo när man fotas, skriver namnteckning, fingeravtryck mm. Jag är lite känslig mot det där och vill fotas privat utan att en massa glor på en. Men det gick bra, jag ser ut som en fånge bara skylten med namnet på fattas i händerna.
Så inom fem dagar kommer mitt nationella ID-kort.
 
Idag ska jag till ultra och gyn vid Odenplan kl 16.30 för Ultraljudsundersökning. Fick ju remiss från min gyn när jag var där i början av Juni.Hade förstorad livmoder så hon ville kolla upp det. Vet inte så mycket mer än att det inte ska vara något farligt då proverna inte visade något konstigt. Men hon vill se varför och ifall det kanske är Myom som trycker på urinblåsan så att det är därför det läcker.
 
 
Usch vad jobbigt det är att skriva om det här...jag har urinläckage, inkontinens som många lever med idag i tysthet utan att söka hjälp för det.
Jag tillhörde den skaran men efter att en arbetskollega gått ut med att hon skulle göra en sådan operation så bokade jag tid hos min gyn.
Nu är vi här operationen ska göras i höst om allt är bra på Ultraljudet så inget annat måste åtgärdas först. Så där det var en sjukhistoria det där.
 
Kommer ni ihåg boken jag skulle börja läsa igår? Jag läste ut hela, det gick inte bara att släppa den. Ibland rann tårarna. Usch vilken grym värld denna kidnappade flicka levde i så länge som i 18 år.
Man känner hennes smärta, hennes längtan efter sin mamma. Ledsen att säga det men ibland borde det finnas avrättning som straff. Ja ni får tycka jag är grym nu, men när jag läser boken så känns det bara som att avrättning är rätt metod för denna man och hans fru som vet om allt och tillåter det.
Läs den gärna för den är gripande. Om ni orkar med böcker som är otroligt jobbiga och som gör att tårarna faller på en.
Tryck på bilden för att läsa om boken 
 
Nu ska jag äta frukost.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0