Söndag!

Middagen igår var supergod. Stekt fläskkotlett med slantad råstekt potatis och skysås till. I skysåsen hade Sture stoppat i bla smulade torkade kantareller, Tryffelolja, rödlök och gräslök och låtit allt kokat ihop i stekpannan tillsammans  vatten och där hade han först stekt kotletterna. Men vilken smak det blev så himla gott och Per Morbergs röda till var pricken över i:t!
 
 
Idag är det då Stures sista dag på semestern känns som sagt inte alls kul. Men man kan ju faktiskt göra en massa saker ihop på kvällarna och helgerna. Man kan åka ut till Kärsön och spela minigolf+fika. Man kan åka in till stan och strosa runt lite och käka någonstans. På helgen kan man faktiskt ta en liten båttur, åka ut till Biskopsudden och waldermarsudde otroligt fina promenadvägar där.
Så jag ska bita mig i läppen och inte deppa ihop totalt.
 
Igår sa jag till Sture att han får bestämma vad han vill göra hela denna dag....han kommer väl sova halva dagen, sen bara slappa framför tv:n om jag känner honom rätt så är det just det han väljer sin sista semesterdag.
 
Usch nu lät det som om jag tvingat honom till allt vi gjort, inte alls kan jag säga vi har varit helt överens om vad vi ville göra.
Nu ska jag göra lite annat.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0