Nu är det Onsdag!

Vi hade en trevligt liten fikastund igår efter att jag slutat jobbet. Ja som ni vet skulle vi ju hem till Stures systerdotter på fika och där var även hans syster och bror och en släkting från Amerika. Samtalet flöt som naturligt var på engelska, jag förstod allt men så trött jag var så kom det inget engelskt ur mig...de fick översätta. Den hemska natt jag haft där jag knappt sovit.
Det var trevlig att träffa Stures bror igen som bor i Kungsbacka utanför Göteborg, har bara gjort det en gång förut och det var 2006.
Stures syster bor ju här så henne träffade jag senast i Juni då hon kom med vitlökspasta till mig på mitt arbete. Men självklart var det trevlig att träffa henne också och Veronica systerdottern och släktingen från andra sidan jorden.
 
Tillbaka till gårdagens natt då. Ja läs:
Den upprepade sig inatt igen...vaknade 04.15 och kunde inte somna om trots att kl först skulle ringa kl 06!!!!!!! Sen låg jag även vaken mellan 02-03 och mensvärk har jag också haft. Nej kombinationen med att jobba första veckan efter semestern och samtidigt ha mens går inte alls ihop!
Fy farao säger jag bara, vill bara krypa ned under täcket och somna om.
 
Sen är det överinvänjningar idag + möte på eftermiddagen för att försöka få ordning på schemat då vi är flera man kort. Min hjärna blir totalt kokt det kommer inget ur den. Schemat får nog någon annan ta från vår avdelning annars kommer det bli totalt galet då hjärnan inte är mer...ja värre än vanligt :-).
 
Har inga nya bilder att bjuda på just nu, men det tas ju självklart färre kort när man jobbar.
Så ni får hålla till godo med en drös från semestern från semestern:
 
       
 
 
       
 
                     

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0