Måndagen över!

Kul värre vaknade 03.20 imorse och kunde omöjligt somna om. Men så somnade jag som en baby ca 20 minuter innan kl skulle ringa, snacka om att man är trött och seg nu.
Men det är bara att bita ihop tänderna och ta sig till jobbet. Slutar 16 idag men då ska vi hem till Stures systerdotter som bor precis bredvid mitt jobb på fika. En bror till Sture och hans syster har kommit hit från Göteborg med en nära släkting till deras mamma från Amerika. Så det blir en liten släktträff med fika. Trevlig verkligen, men kommer inte vara särskilt social den tiden då jag sovit så uselt inatt.
 
Något positivt då? Gick bra på jobbet igår men man är lite virrig första dagen innan man kommit in i all rutin igen. Var kul att bli mött vid grinden av tre små tjejer som pratade i munnen på varandra och alla ville kramas.Sen att träffa kollegerna och byta semesterminnen är alltid roligt. Dagen flöt på och sen stängde man och åkte hem.
 
Vi gick och la oss tidigt igår med strax efter kl åtta, jag såg en stund på film och somnade nog strax före 21.30 så några timmar fick jag sova iallfall. En kompis var över en stund och vi spelade lite kort så lite socialt umgänge orkade vi med även efter att jag slutat jobbet.
 
Nej nu ska jag äta frukost och sen åka iväg och jobba.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0