Bara babbel!

Men oj då...401 sidvisningar av min blogg hade jag igår, det var väldigt många det!!! Nu har den i drygt en månad legat stadigt på mellan 150-200 sidvisningar/dag. Unika besökare har minskat och har nu under drygt en månad legat på mellan 60-100 unika besökare/dag. Hade ju över 200 unika besökare/dag innan Juni, men kanske det är semestern och sommaren som gör det.
Någon har verkligen kikat runt i min blogg på flera inlägg igår. Kul om det är en seriös person, trist om det är en av de tråkigt negativa människor som tyvärr finns ute på nätet, de ända de gör är att leta fel och klaga.
 
Sitter här som vanligt i ottan, höll på att somna om men magen spökar jättemycket och då är det svårt att sova. Åt lite för mycket härligt god och fluffig choklad mousse igår kväll. vet ju om att min mage är känslig mot för mycket choklad och särskilt om jag går och lägger mig med magen full av härlig choklad.
Men de säger ju att man lär sig av sina misstag...konstigt inte när det gäller misstaget att äta choklad strax innan läggdags. När jag gör det så är alla tankar som bortblåsta på att magen kommer protestera morgonen efter.
 
Vet inte riktigt vad jag ska hitta på efter detta inlägg. Kanske läsa lite men jag känner mig för trött och seg för det, scrappa är jag alldeles för trött för. Sätta på en film och somna till är nog det bästa, men då till problemet vad ska jag titta på?
Igår kväll så såg jag Tomten är far till alla barnen och sen började jag på serien Rena rama Rolf. Men nej det är inte det jag vill se.
NU VET JAG!!!!!!
 
I hetaste laget med Marilyn Monroe Tony Curtis och Jack Lemmon!!!!!
 
 
 
Så himla rolig- Jag såg för många år sen Suger med Magnus Härenstam och Brasse Brännström på Maxim med mamma. Det är en teaterföreställning på just filmen I hetaste laget, den var otroligt rolig. Någon som vet om den går att få tag på i dvd eller vhs  så kontakta mig. Mina föräldrar hade den inspelad på VHS från tv men spelade över den då de saknade band...suck!
 
Musikalen "Sugar" av Bob Merrill & Jules Styne på Maxim i Stockholm 1979-1980. I huvudrollerna Lill Lindfors, Magnus & Brasse, övriga roller: Mona Andersson, Nils Eklund/Stig Grybe, Börje Mellvig, Kerstin Bagge, Bibi Carlo, Eva Jansson, Monica Sunnerberg, Stephan Ahlquist, Conrado Britos, Fred Kitto, Ove Mollvik och Julian Wysozansky. Producerad av Limabrall. Regi: Lars Amble; TV-version "Sugar" 1981/82
 
KÄLLA

Kommentarer
Postat av: Yvonne

Såg den på Cirkus 1995 med bl.a. Björn Skifs! Den föreställningen som du berättar om såg jag på tv!

2012-08-10 @ 13:16:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0