Shopping!

Om ca 30 minuter så sticker vi!
Vart då undrar ni säkert.
Jo vi ska till Ikea i Barkaby de öppnar kl 10 så vi ska hänga på låset.
Sen ska vi till Barkaby handelsplats... äsch nu blev det fel för Ikea ligger ju i handelsplatsen men vi ska till fler affärer där. Vi ska besöka Dressman, Skopunkten och Rusta. Outleten som ligger i själva handelsplatsen med en massa billiga butiker, ska vi bara kika runt i.
Sture ska köpa byxor och tofflor i ovannämnda affärer, nu är det hans tur att shoppa, men Ikea är det nog jag som kommer vara värst på att shoppa.






Hoppas inte alla tänker som jag att hänga på låset för att slippa allt folk!
Men många får ju lön först imorgon så bara de som fått löner den 25 kan hänga på låset.

Kommentarer
Postat av: Marie

SV: Dumping är något man kan få om man äter för fort, för mycket, för fett eller för sött, efter man gjort en Gastric Bypass. Den nedre magmunnen finns inte längre som i en vanlig mage portionerar ut maten i tarmen utan här går allt i princip direkt ut och kommer det för mycket på en gång måste tarmen ta så mycket vätska från kroppen för att hantera maten som kom att man kan bli illamående, kallsvettig, hjärtklappning och känna nästan som vissa beskriver att en panikångestattack känns. Det är inget farligt och det går tydligen över väldigt snabbt om man lägger sig en liten stund. 70% av alla GBP-patienter drabbas av "dumping" mer eller mindre - och eftersom jag inte känt något än börjar jag misstänka att jag tillhör de andra 30% som inte får det. För om jag inte fick det igår med allt onyttigt jag stoppade i mig vette tusan vad som skulle kunna framkalla det ;)

2011-09-25 @ 11:02:35
URL: http://minsmalavag.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0