Onsdag!



Frukoststund har guld i mund.



Nej ni får inte smaka för jag har redan ätit upp tre av dem den lilla kanten har jag slängt. Var nog för mycket med fyra små mackor.
Så nu är jag mätt och belåten.

Börjar kl nio idag pga att jag stänger så jag har duschat och ätit frukost som jag redan skrivit om.
Vaknade lite tidigt redan kl sex fast kl först skulle ringa kl halv sju. men sov iallafall bra inatt.

Hur mår alla mina läsare då?
Alltid över 100 varje dag, varför återkommer ni gång på gång. Ni som jag vet läser bloggen behöver inte svara jag vet varför ni läser, men alla smygläsare som är små mesar som inte vågar ge er till känna varför läser ni? Det går ju att vara anonym när ni kommenterar

Finns lilla A-M och Börje kvar ni som bara letade efter fel och var ute efter att gnälla och kasta skit...nyfiken.
Sen du som dök upp i December förra året och jävlades riktigt ordentligt finns du kvar. Om du gör det så vet du nog väl vad jag menar eller hur? Jag låste bloggen i fyra månader efter detta.

Sen misstänker jag att det finns läsare som jag känner eller vet vilka de är som inte vill ge sig till känna utan bara vill snoka runt lite.

Men ni som inte är fega och inte vill vara mesar skriv kommentera varför ni läser min blogg och vad ni tycker om den och vad jag kan förbättra.

Mitt arbete kommer det inte att skrivas detaljrikt om utan enbart om det som handlar om mig. Tex idag har jag kvällsmöte, idag öppnar/stänger jag, idag gick vi på promenad eller gick till en park, solen skiner, det regnar, det snöar etc etc.
För bloggen gäller mig och mitt privatliv, jobbet är jobbet och det är utanför mitt privata liv och så kommer det att förbli. Kanske ett lite foto dyker upp om hur köket passade i dockrummet, men då inga foton där barn är med.

Varför jag tar upp detta? Jo så ni inte önskar mer om mitt jobb, vet att många är intresserade av arbete på förskola det kan jag svara på men inga detaljer.

Nog om detta och ha en så trevlig dag. När jag kommer hem ikväll så har jag massor av kommentarer både positiva och negativa och massor av kritik och gnäll, uppmuntringar etc.
Eller hur?

Kommentarer
Postat av: Tess

:-)

2011-09-28 @ 10:57:23
Postat av: Celine Naminah

sv - Kul att du gillade fotot och frisyren. Jag blev

2011-09-28 @ 16:15:13
URL: http://phantazia.blogg.se/
Postat av: Yvonne

Hej svejs, ja varför JAG läser din blogg??

Jag halkade in här fär ett par månader sen, och jag hoppar in ett par ggr i veckan, älskar att läsa olika människors bloggar =)

Så fortsätt skriva, så fortsätter jag läsa

Ha en underbar kväll

kram/yvonne

2011-09-28 @ 18:15:45
Postat av: Anonym

Vilka smaskiga smörgåsar! :D

2011-09-28 @ 19:55:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0