I full gång!

Kom precis upp från gården. Nu har Dvärgsyren och lite annat från Plantagen kommit. Sture har hållit på med grävmaskinen. Så jag filmade och tog bilder.















Hur jag mår?
För jävligt!




Kommentarer
Postat av: Celine - En Aspergare i mängden

sv - Ta, räknar man på det sättet så är det alltså ok att barnen har med sig chips, ostbågar och popcorn till skolan... Känns ju seriöst och bra.... eller not.



Jag däremot äter då ytterst lite godis då jag faktiskt sällan äter plockgodis, ngn enstaka gng choklad annars föredrar jag exotiskt, bananer med yoghurt eller chokladöverdrag och som sagt chips, moror/gurk och paprikastavar med dipp och ostar.

2011-09-03 @ 13:23:31
URL: http://phantazia.blogg.se/
Postat av: Marie

Ni verkar ha en så himla trevlig förening/gårdsråd eller boenden som gillar och GÖR saker tillsammans. Här hälsar man knappt på varandra och det skulle nog krävas ett mindre mirakel för att få oss alla att umgås med varandra under trevliga former. Lite tragiskt egentligen, men de få gånger vi försökt så visas väldigt lite intresse eller så blir det bara gnäll och då tröttnar man. Vi har nu, efter lite tjafs med andra i föreningen, avsagt oss allt som har med föreningen att göra, så om det inte brinner i huset och vi ska evakuera är vi inte delaktiga... vi bara bor här - tills vi får tag på ett lämpligt hus.

2011-09-03 @ 21:51:19
URL: http://minsmalavag.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0