Onsdag!



Middagen igår bestod av lite blandat. Sture åt en sak och jag en sak. Han hade goda smörgåsar med sig hem från ett bageri som jag åt+en god liten tårtbit. Han åt makaroner, stekt ägg och fläskfile.







Idag blir det en lång dag pga att jag stänger. men börjar först kl nio så jag kan ta det lugnt här hemma ett tag till. Ska äta frukosten och bläddra i DN om en stund,. men först sitta här och skriva en massa strunt till alla mina läsare. Som nu är stadigt minst 150 st/dag.

Jag vet ett 20-tal personer som läser min blogg, men vilka de övriga är har jag inte en susning om. Men uppenbart är det att de inte vill ge sig till känna. Antagligen för att jag kanske då känner för att låsa bloggen igen. För vissa vill man ju inte ha läsandes här inne. Men samtidigt är det kul att många gillar bloggen och är här inne gång på gång. Men strunt samma jag skriver inget som är hemligt eller som är väldigt privat. Så ni fega smygläsare fortsätt att läs, för ni kan inte vänta er några stora avslöjandes eller smaskiga saker.
Om ett år kanske en nyhet släpps så ni kan ju återkomma då :-).
Sen att jag är nästan helt säker på att jag vet vilka några av smygläsarna är,  men jag drar bara på smilbandet och säger vilka patetiska människor ni är.

Vad ska ni göra idag då, jobba, semester för julshopping eller något annat kul, tråkigt eller????
Jag ska käka frukost.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0