Morron!



Jag ska inte till tandläkaren förrän nästa år. Jag är klar för denna gången. Känns så himla skönt. Inte en tand är trasig och inga hål har jag heller, ingen tandsten. Tänderna är putsade och fina. Känns så jäklar skönt.


Idag blir det då en lång dag, börjar kl 09.00 och sista barnet går kl 18. Föräldramötet börjar kl 18.30 och slutar 20.00. Sen ska vi prata lite efteråt vi personal. Sture kommer och hämtar mig kl 20.30 har vi bestämt. Kommer att vara helt slut då. Men det är bara att köra på, sen kommer ju helgen då man kan ta det lite lugnare.

På Lördags kväll ska vi ha gäster och fira att Sture fyller år. Först den 12 December, men denna dag passade bäst för alla. Min mamma och pappa, min son Teddy och hans fru Marie, min syrra Katrin och hennes man Johan kommer på middag. Vad vi ska äta är redan klart, men denna gång blir det ingen förrätt utan det blir en jättegod huvudrätt med massor av goda saker och samma gäller efterrätten. Vi ansåg att det skulle bli för mastigt med en förrätt också.
Sture handlar lite idag och resterande inhandlas på Fredag eftermiddag då jag slutar kl 15.00.

Så på Lördag ska vi dra dammsugaren över lägenheten, damma, men egentligen dammade jag hela i Lördags men ska köra ett varv till lite fort. Tvättstugan har vi kl 10.00, sen ska jag duka, gillar att dekorera och göra fint.
Gästerna kommer först kl 17.30.

Ni får ha en bra Onsdag så hörs vi imorgon bitti som senast.

Kommentarer
Postat av: B&L

ha en bra dag =)

2011-11-30 @ 10:47:24
URL: http://beckaliza.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0