Arg!

Kom hem 13.50 från läkaren och jag är inte nöjd. Jag känner mig jättevissen och då är det inte kul att få höra att det är bara virus så du kan nog jobba redan på Onsdag? Jag har feber, ont i hela kroppen, svullna slemhinnor i munnen...ska jag fortsätta????
Detta kom ju igår då jag känt mig bättre i två dagar.

Ringer min ställföreträdande chef då min ordinarie är på semester och hon tycker som jag att jag ska gå till min husläkare imorgon om jag inte är bättre. Är tydligen personal på mitt jobb som haft exakt samma som jag och fått penicillin och blivit bättre ganska fort.

Att gå tillbaka till företagsläkaren känner jag inte för och jag orkar inte åka in till stan igen imorgon. Det förstod den ställföreträdande chefen. Hos husläkaren kan de ta prover som jag vill ha tagna och är jag inte bra imorgon så är det fasiken ingen virus och är det det så ska jag få vara hemma tills jag känner mig helt okey!!!!

Jag är ingen människa som försöker få vara hemma utan att vara sjuk en fruktansvärd tanke att jag skulle göra så. Men det kändes nästan som om läkaren inte ville tro mig utan avbröt hela tiden om att det är virus, trots att ja påpekade hur det går runt hos oss på jobbet. Hon ville inte alls lyssna. Ska bli skönt när man slipper företagsvården i februari.
Skönt att chefen förstod fullt ut iallfall.


Nu ska jag glo på dvd.

Kommentarer
Postat av: Celine Naminah

Krya på dig!

2011-11-07 @ 17:48:54
URL: http://phantazia.blogg.se/
Postat av: Annika - drömmen om 11 barn [tävlingar i bloggen]

Sv Nej men precis. Jag brukar göra det mesta från grunden när jag bakar annars... och frostingen brukar jag göra med philadelphia, så skillnad blev det ju. Men gott iaf :)

2011-11-07 @ 23:12:49
URL: http://nilssonpettersson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0