Lördags kväll!

Söndag morgon är här! Jag var yrselfri hela dagen igår sen kom det tillbaka på kvällen, men gick över medans vi såg på tv. Nu vaknade jag med yrsel imorse och så har mensen kommit. Ska ta en tablett och hjälper den så är det ju bra, men migrän till och från i en vecka låter inte klokt i sådana fall.

Har svettas till och från så det kanske har me övergångs åldern att göra. Ska prata med min gynekolog om detta. För jag har ju åldern inne för att kliva in i klimakteriet.

Härligt så roligt vad glad jag blir...suck!!!

Men men nu till vad vi gjorde igår kväll.

Vi såg Körslaget och igår var det Team Andreas som var bra och så Team Jakob och Team Lisa och Team Gabriel. Resten vimsade runt och det såg ut som de inte alls visste vad de skulle göra. En kör sjöng falsksång rakt igenom.

Nej just nu har jag två favoriter och det är Team Jakob och Team Andreas


Till middagen år vi Pizza

Oxfilé Pizza och Pizza Toscana

Sen sist av allt såg vi den allra sista delen av Tre kronor. Bang hela Tre kronor exploderade alla dog utom Larrys om inte var där men på väg för att ansluta sig till de andra demonstranterna.Kassler och hans fru var inte där, Norton som var häktad och Gunvor tror jag inte var där heller. Knäppt slut egentligen.




 


Kommentarer
Postat av: Maskrosmor

Ser att du gör som mannen min. Äter pizza på kartong... Själv måste jag ha tallrik.

2011-03-20 @ 18:31:14
URL: http://maskrosmor.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0