Hostar!



Jag får kommentarer varje dag men alldeles för få för de antal besök jag har. Ni behöver bara skriva hej jag heter och jag brukar läsa din blogg en gång, ni behöver inte kommentera varje dag för jag vill bara veta vilka som läser min blogg stadigt
.
Ni som vet med er att jag vet att ni läser stadigt eller då och då behöver inte skriva att ni läser min blogg utan fortsätta som vanligt.
Men hur jag än räknar på fingrarna så får jag inte ihop 60 personer som läste min blogg igår.
Vilka var ni vilka är ni, tittade ni in enbart denna gång och inte tänker återvända är det en sak, men tänker ni komma åter så vore det jättekul om ni kunde berätta vem ni är.

Nu lämnar vi detta ämne.

Men vad gör du uppe nu då undrar ni säkert. Vaknade av en hostattack och att jag var sjöblöt. var ju uppe tidigare inatt och tog två alvedon så nu är febern väck för några timmar eller väck och väck, minskad är den iallafall. Har tagit cocilana och ska sitta här en liten stund sen ska jag lägga mig för att se på någon dvd.
Nu maskrosmor är mailet iväg sänt till dig angående recepten men gå in på tv4.sidan som jag skickade med länkt till för de har massor av goda recept.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0