FREDAG!

Kommer ni ihåg i Måndags när jag trodde det var Fredag ;-)?
Men idag!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

Så himla skönt då denna vecka varit väldigt jobbig med sena kvällar och jobbiga händelser och så har jag varit jätte trött.

Ska bli skönt att få vila upp sig i helgen och slippa ha en massa måsten. Städa ska jag göra så som dammsugning och dammning men det tar ju inte mer än en timme. Sen ska jag slappa framför dvd:n och bara ta det lugnt.

Nu sitter jag och äter frukosten framför datorn, underbart slappt och skönt.


Igår såg jag på kanal 4+ om familjen som hade har sexlingar som fyllde 2 år i programmet igår och vad föräldrarna tjafsar. De har gått i terapi hos en präst sen sexlingarna föddes. Han frågade igår om de använde D-ordet numera alltså divorce. Men de sa helt nej.


Men de var väldigt mycket oense och han hade fel om mycket och hon också som jag tyckte.

Jag tror aldrig att det kommer att hålla mellan dem. Barnen var väldigt bortskämda också och bråkiga en bet de andra hela tiden i förra avsnittet och då fick de hjälp med hur de skulle få honom att sluta med att bitas.

Inte så bra program men det fanns inte så mycket mera att titta på Förra Torsdagen och igår, antikrundan har jag tröttnat på. Den satt man ju som klistrad till förr men nu tycker jag det är mera tråkigt än intressant.


 

Nej nu får ha en trevlig Fredag jag börjar 08 och slutar 16.30.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0