Blandad kompott!

Detta inlägg skulle ha lagts ut strax efter 11.30 men blogg.se la av precis när jag skrivit allt och skulle ladda upp sita bilden, men jag kopierade all text, men bilderna får jag åter igen ladda upp.


Blir så gottsugen när jag är sjuk så jag bestämde mig för att baka några enkla kakor, skurna chokladkakor och gaffelkakor med havresmak. Sen vispade jag ihop en chokladkaka med kokos som sen ska glaseras med chokladglasyr och sen strös kokos över.
Mitt under eller i slutet av baket som går rätt fort blev jag fruktansvärt yr och jag svettades jättemycket.
Kan man svettas fast man har feber? Tydligen för jag tog tempen och den stod på 38 exakt. Så nu ska jag ta det lugnt resten av dagen och bara smaska kakor.
Man måste väll kunna baka fast man är sjuk och hemma? det är ju ganska stor skillnad att baka lite kakor med feber än att jobba med barn en hel dag och ha feber. Eller?

Sture kom hem nyss han har haft ont i örat ett tag och idag blev han alldeles yrslig och stack iväg till doktorn. Inflammation i hörselgången så nu ska han ta några krämiga droppar tre ggr/dag som bara kletade sig när jag försökte droppa in dessa i örat, men något kom nog in.
Så inflammationen trycker på balansnerven därav yrseln. Han bad om läkarintyg men hon ansåg att de inte behövdes för detta, men jobba som sopgubbe och allt snurrar sen ta sig till och från jobbet i bil med yrsel...jäkla tokig läkare.


Sture har haft väldig otur med flera sjukskrivnings på raken, vrickat knä var det senast, skadad rygg/axel i jobbet, flera jobbiga förkylningar så han vill ha intyg pga detta, så det inte blir krångel med pengar det har det blivit förr utan intyg.
Men nej då det ansåg inte hon att det behövdes, hon kunde bara skrivit idag och veckan ut 2 1/2 dag men Sture ska ringa kassan sen och höra vad de säger angående intyget.
Kanske han kan jobba om han inte är yr imorgon, men om yrseln finns då kan han ju inte gå. Sture skulle aldrig vara hemma om han inte var dålig bara för att han har läkarintyg.




Kokos chokladkakan som ska in i ugnen.



Tyvärr sjönk den i mitten men den blev rätt fin iallafall.



Den brukar faktiskt se ut precis som i receptet men jag mådde ju inte så bra på slutet. Här är receptet iallafall.








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0