Recept på minipajerna!

Svar på kommentar: Paj är alldeles utmärkt till middag oavsett vad man har i, man får äta flera än en när de är så små som denna. Eller så gör man en grönsallad till.  Vi tar nog lita sallad från balkongen+rädisor, sen har vi tomater hemma, annars skulle vi ätit pajen enbart som vi gjorde med köttfärspajen igår.Har aldrig gjort dessa pajer förr, första gången idag.
Vet inte om de går att frysa, men det säljs ju färdiga frysta pajer i affären så det borde ju gå. Tänkte lägga plastfolie tätt runt och frysa in dem styckvis om det blir några över imorgon :-)


Här kommer receptet:



Nu har Sture ringt precis och är på väg hem. Han ska raka sig och sen lägga sig och sova några timmar. Men jösses tänk om man kunde göra något istället. Jag har ju varit uppe sen fem och han fyra. Kunde åka någonstans, Drottningholm, eller Djurgården, Lasse Åbergs museum i Bro,mini golf ja hitta på någonting. Sova är väll inte det viktigaste varje dag. Allt är ju klart här hemma middagen är ju bara att värma när vi kommer hem.
Men det blir en kort stund att sova sen vill jag göra något.
Herregud sova bort sina bästa år...suck!!!
Annars blir det Öresgrund i helgen är så fint där, sen kan vi ta Ljusterö också :-)

Kommentarer
Postat av: Marie

Paj går utmärkt att frysa, men om det är ren smördegsbotten, sån som är väldigt frasig och lätt, så blir den inte lika frasig efter frysningen, vid upptining - men det är utmärkt mat att göra och frysa in för att ta fram när man inte orkar laga nåt. Själv gjorde jag piroger igår som ligger i frysen nu... Glömde dock att lämna en framme för att kunna äta idag, så jag får väl gå och vittja påsen lite ;)

2011-07-27 @ 11:12:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0