Musarm






Har jätteont i skulderbladet och sen går det in under armhålan och ut i bröstet och hela armen ned värre i handled och tummen vid båtbenet. Har ju haft värk i höger arm till och från. Är troligtvis en muskelinflammation då massage och voltaren gel hjälper. Men nu har det åter igen gått längre ut och in.

Kan inte ligga utan att det värker i ett samma gäller när jag sitter här, men sittande ställning är dock bättre. Kan inte äta inflammationsdämpande medel då magen blir i uppror och jag måste ha när till toalett hela tiden.

Men nu tänker jag iallafall inte vänta längre utan gå till läkare, ingen tackar mig för att jag jobbar med värk och inte gör något åt det.
Imorgon bitti är det jag som ringer läkaren och får den hjälp jag behöver.

Är ganska säker på att det är musarm det handlar om eller något liknande. Har nu märkt att jag har svårt att hålla barnen i handen med höger arm då det oftast drar i armen när man går eftersom de går väldigt långsamt ibland. Även märkt att blöjbyten är svårare när man ska hjälpa barnen upp och ned från stegen och använder armen, torka bord och liknande saker känns mera och att sitta vid datorn känns värre än förut.

Titta enbart på höger sida dock ej nacken det är de röda partierna jag har värk i+även överarm, framsidan är då in under armhålan och ut mot bröstet


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0