Sjuklingar.



Har precis ringt jobbet pga armen. Måste till en läkare för det här går inte. Bättre idag pga voltaren och starka tabletter men jag vill ha rätt vård och medicin och en diagnos.



Jaha bara skit tydligen, nu ringde Sture också, han har halkat på en isfläck och vridit sönder knät tror han, för foten kom under på något konstigt sätt. Nu jävlar snöröjare ska ni få pynta klirr kan jag tala om
...nej det blir fina Lidingö kommun som kommer att få betala skiten.
Varför kommer all skit samtidigt.

Ringde tillbaka till honom för att höra om han kommit till stationen och så och hur han mår.
Nu sitter älsklingen på stationen ute på Lidingö och väntar på deras chef för att skriva en skadeanmälan. Men hur ska han ta sig där ifrån? Han åkte ju med en jobbpolare pga att han har vår bil på verkstaden och kommunalt när man har så ont så man inte knappt kan stödja på benet????

Ja det återstå att se. Är jätte orolig för att det ska vara något allvarligt med knät, men kommunen ska få pynta det lovar jag och det ordentligt, lönen som han förlorar ska de banne mig stå för. De skulle ju vart plogat och sandat på hela Lidingö har ju kommunen lovat igår då de fick ställa in alla sophämtningar i fredags pga halka och fick köra Fredagen igår istället. Men is fanns tydligen ändå och det ska då drabba en arbetande sopgubbe sorry renhållningsarbetare menar jag ju.

 

Sen kan jag tala om att det är 17 minus ute här i Stockholm idag, härligt värre eller hur?




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0