al-Qaida

Det verkar som om svenskarna är fasta i sin övertygelse att visa motvilja mot muslimer och att de är ivriga att ansluta till det förbund av nationer som är fientliga mot islam och muslimer.

Detta står på samma sida som hela artikeln gör som ligger nedanför.





Men jösses vad är detta för människa? Hotar oss svenskar i vårt eget land!!!!  Hädande mot Allahs sändebud???? Då spränger man människor i luften för att Få fram vad man tycker?
Vad tycker ni själva om Gud, jesus och de Kristna? Men vi hotar inte er och ert land för att ni inte tycker som vi. Sen hatar inte sverige eller svenskarna muslimer eller Islam det är er egen sjuka fantasi.
Nej detta är fruktansvärt och borde inte få förekomma.
Han som sprängde sig själv i Luften inne i Stockholm och dog hyllas som hjälte.
Detta står på Expressens hemsida






HOT I AL-QAIDA-TIDSKRIFT. Usama bin Laden-ledda al-Qaida riktar nya hot mot Sverige i tidskriften Inspire. Foto: AP

Sverige hotas av al-Qaida

Nya terrorhot riktas mot Sverige, uppgav Svenska Dagbladet i natt.
Självmordsbombaren Taimour Abdulwahab hyllas i al-Qaidas tidskrift - samtidigt som hot om nya dåd framförs:
- Det är på tiden att den svenska regeringen omvärderar sin position gentemot islam och muslimerna innan mujahedin slår till igen.
Säpo tar uppgifterna på allvar.
Fakta

Nya al-Qaida-hoten i tidningen "Inspire"


I Sverige har hjälten Taimour Abdulwahab al-Abdaly, må Gud acceptera honom som martyr, fullföljt sin plikt mot Gud i en operation som dröjt för länge, för att påminna Sverige om att dess hädande mot Allahs sändebud och dess deltagande i ockupationen av Afghanistan inte kommer att gå ostraffade. Det är på tiden att den svenska regeringen omvärderar sin position gentemot islam och muslimerna innan mujahedin slår till igen. Det verkar som om svenskarna är fasta i sin övertygelse att visa motvilja mot muslimer och att de är ivriga att ansluta till det förbund av nationer som är fientliga mot islam och muslimer. Operationen kanske kan få Sveriges regering och dess folk att omvärdera sin position innan listan över deras brott mot oss blivit för lång och det blir för sent.

Taimour Abdulwahab sprängde sig till döds på Bryggaregatan i centrala Stockholm den 11 december.
Nu hyllas självmordsbombaren i al-Qaida-tidningen Inspire, där han lyfts fram som en förebild.
"Att han levde ett bekvämt liv, gift med barn, hindrade inte Taimour Abdulwahab", skriver tidningen. "Han utförde en martyroperation i Stockholm, Sverige, som skakade om hela EU. Jihads järnhand märks mer än någonsin mitt bland de otrogna."
Tidningen citerar Taimour Abdulwahabs avskedsmeddelande, där han uppgav Lars Vilks rondellhundsteckning av Muhammed, de svenska trupperna i Afghanistan och Sveriges förtryck mot muslimer som skäl till bombdådet.
Samtidigt framförs hot om nya dåd mot Sverige. Säpo tar hoten på allvar.
- Inspire är nära knuten till al-Qaida och den globala jihadrörelsen, säger Säpos chefsanalytiker Malena Rembe till Svenska Dagbladet.

Polis på Drottninggatan i Stockholm efter bombdådet i Stockholm. Foto: Stefan Söderström


- Vi följer detta noggrant. Det är ett hot på inspirationsnivå. Det är inte konkret i bemärkelsen "gör så här". Men det kan vara en impuls för individer som redan gått över gränsen mellan ord och handling, säger Malena Rembe till SvD.
Om tidningen Inspire säger terrorexperten Magnus Ranstorp till Expressen:
- Alla vet att den här tidningen har legitimitet i extremistkretsar. Tillsammans med andra sociala medier som riktar sig mot de här målgrupperna kan det ge inspiration.

"Långt efter"

Enligt Ranstorp är målsättningen att få i gång en så kallad Madrideffekt - en debatt som leder till att landet lämnar insatsen i Afghanistan.
- Det är inte så att det blinkar rött i Sverige. Det gör det i Danmark och Tyskland. Vi ligger ganska långt efter men läget har ändrats efter december.
I december stoppades också ett misstänkt terrorattentat i Köpenhamn, med flera svenskar inblandade.
- Danskarna är mer offensiva mot de här miljöerna. Det avskräcker till viss del.
Kan det bli så att terrorister väljer Sverige i stället eftersom den danska polisen är mer offensiv?
- Till viss del kan det vara så. Mycket riktar sig fortfarande mot Danmark och Tyskland. De är i en liga för sig själva. Sedan kommer Sverige och till viss mån Norge, säger Magnus Ranstorp.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0