Handlat!

Har varit och handlat en tavelhylla, fotoram som ser ut som en fotorulle och lite annat se under:



Bilder på dessa två över från Ikeas hemsida:





Jag ska ha en tavla på tavelhyllan och den tavlan är 123 cm lång, själva hyllan är 115 cm så det blir perfekt gör inget om den sticker ut ett par cm.


Ser nu plastlådan högst upp? Där ska jag ha alla sygrejor, som nålar, trådrullar, ja lite sådant smått och gott som bara legat huller om buller. Jag syr inte men ibland måste man laga saker.
Köpte lite skruvar och plugg på en gång så nu behövs bara en borrmaskin.
Lite tavelkrokar hoppade också ned i påsen.



Se vad fin sylådan blev:




Vi hämtade även ut ett paket som innehäll två böcker bla femte delen av Jean M Auel böcker om Ayla har tyvärr inte läst ut förra boken Nionde grottan så får ta den först.



Liza Marklund är en av mina idoler boken handlar om detta:

Liza Marklund har skrivit krönikor i svensk och utländsk press i 25 år.
För första gången är många av dem samlade i en fullmatad volym som målar en bred och brokig bild av hennes liv, journalistik och författarskap under ett kvarts sekel.
Här finns framgångens baksida, dess utsatthet och ensamhet, lyckan över barnen och vardagen, vikten av att våga vara naken (inte bara utan kläder).
Här hittar vi hennes brinnande engagemang kring de allra mest utsatta: de sönder-slagna kvinnorna, de våldtagna barnen, de terroristanklagade männen.
Men här avslöjas också de pinsamma misstagen, de dråpliga missförstånden och texterna hon inte vågade publicera när det begav sig.

Nya röster sjunger samma sånger är ett skarpt, varmt och närgånget porträtt av en av Sveriges mest framgångsrika och kontroversiella författare.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0