Talang suger!

Han har publiken i sin hand, 18-årige Fredrik Edkrantz. Men juryn är svårflirtad.
Svårflirtad??? Nej idioter säger jag bara, Charlotte röstade ja och självklart skulle det vara ja. Jag fick gåshud så duktig var han. Men svenska folket kommer få rösta in en, så är det alltid och då blir det inte breakdansare som snurrar på huvudet eller andra tråkiga tråkiga dansare eller annan skit som de säger ja till.

Killen som pratade snabbt och blandade svenska och engelska var duktig, men hur ska han göra en timmes lång show av detta?
Eller kubkillen vem vill titta på en som vrider en kub på olika sätt och snabbt i en timme?

Publiken stod upp för denna duktiga kille och han var värd juryns alla ja inte bara ett! Uruselt byt ut Henrik Fexeus!!!! För det är mest han som röstar på usla personer och röstar nej när de andra två sagt ja. Tur att de iallafall inte röstar helt som han då skulle programmet bli helt förstört!
Se och njut, vilken röst killen har.



Sen att säga om Daniel Yngwe att han överdrev!!!!! Jag har sett han flera gånger på Birka Paradise och vilken röst han har. Ingen sjunger Oh helga natt som han och jag gillar inte ens den. Han hade egen show på Tyrol och hans Elvis nummer vi såg sommaren 2009 var toppen, publiken stod upp och jublade.

Kolla när han gör

La voix med Marlea Ernman och OH Helga natt och My Way, vill ni se mer gå in på Youtube











Dissa juryn, han var inte nervös han står ju framför stora publiker nästan varje dag.
Gå in på hans hemsida här och läs och se mer av honom. Här inne finns flera videoklipp+hans speldatum fram till Juli. Har lagt ut sidan  förr men gör det igen:

HÄR


Daniel Yngwe




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0