Lördags göra!!!

Känner ni också att helgerna består av en massa måsten? På två dagar ska man hinna med allt som man inte hunnit med i veckan. Som städning, tvätt, plocka undan, handla saker som fattas i skafferi, kyl, frys, planera middagar för veckan så att man har allt hemma...ja det ingår väll i handling då. Istället för att vara utvilad efter helgen så är man supertrött.
Känner ni igen er?
Förr brukade jag göra detta innan Sture vaknade så att vi kunde ägna oss helt åt varandra sen och göra saker ihop. Men att tvätta sju, damma hela lägenheten med början vid sex, diska, tvätta lilla toan och badrummet gjorde mig trött och grinig. Jag vet nu sitter jag ju här tidigt iallafall, men jag har inte gjort mycket
...jo ställt disken i diskhon, torkat av och plockat på köksbord och vardagsrumsbord, kastat gamla tidningar, skrivit kort. Men detta under i bilder är kvar att göras innan Sture vaknar utom tvättstugan för det får han ta kl tio. För då ska jag kolla på Dvd och vila tills han är klar och vi kanske kan hitta på något.

Diska



Vika torr tvätt sen förra Lördagens tvättning.



Plocka in alla Dvd man sett i veckan när man gått och lagt sig för natten eller börjat att se på.



Stures göra!



Lyktor som Plantagen kastat????? Ska bara dammas av lite. Förta bilden är med blixt och släckt lampa andra bilden är utan blixt och tänd lampa. Lägger upp båda.





Nu ska jag sätta igång!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0