Inlåst katt!!!

Men jösses vilken morgon. För 20 minuter sen ringde det på dörren. Det var från Jensen de som har hand om skötseln av fastigheten, reparationer i lägenhet etc. Han undrar om vi har katt. Nej säger jag eftersom jag är allergisk mot alla pälsdjur. Men inne i vårt låsta källarförråd sitter det en katt och jamar. Efter att huvudet fått arbeta ett tag så minns jag att Sture bytte däck i Söndags. Knäppgök han är som inte kollar förrådet innan utan bara låser det och går iväg. Stackars lilla katt och stackars oss som nu säkert har både kiss och bajs lite varstans i förrådet.
Argt ringer jag gubben och säger åt att han får faktiskt kolla förrådet och skita i jobbet. Får se vad som händer för förrådet måste rensas idag.
Kanske låter jag grym och elak, men jag är jätteallergisk och vill inte ha en massa saker förstörda som ligger där nere. Som barnens gamla leksaker och andra viktiga saker som jag sparat.
Hade jag inte varit så allergisk så hade jag tagit ledigt idag och kollat igenom förrådet själv.
Grrr!!!!

Nog!!!

Påskmiddagen kommer att bestå av lax, sill västenbottenpaj med romröra och räksnurror. Bilder ser ni under...på paj och snurror som vi gjort förr.










Nu måste jag stressa lite då det gick bort tid till katten i källaren.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0