FREDAG!!!

 

Men jag känner mig som om det vore en Måndag! Supertrött!!! Mensen har satt igång för fullt, vaknat massor av gånger inatt, pga först svettig och sen frös jag, hade ont i magen (mensvärk), ja listan kan göras längre. Men då kanske ni som läser detta tror att det är Måndag och då blir ju allt galet!

Ni kanske är lediga på Måndagar, eller börjar sent, tidigt och så ringer chefen er och frågar vart ni tagit vägen. Eller ni kanske går i skolan och missar ett viktigt prov etc etc. Trots mitt gnäll så är det faktiskt Fredag och inget annat.

Men nu kommer toppen på isberget som man säger, men denna topp har två toppar....jag har ont i halsen och så stänger jag idag!!!!!

Vilken dag!

 

Sitter just nu och äter frukost samtidigt som jag skriver det här och jag äter tunnbröd med bara smör och ett glas cola. Ja ni hörde rätt coca cola till frukost!!!!Men det förtjänar jag en sådan här jobbig morgon, så jag tänker ta ett glas till!

 

Nu ska jag vara lite positiv, iallafall försöka. Solen skiner och fåglarna kvittrar träd och buskar börjar få knoppar...det är vår!

Suck och ögonen kliar, näsan rinner pga pollen...skit!

Nej nu lägger jag ned, jag bara kan inte vara positiv idag!

 

Ha en bra dag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0