Torsdag!

 

En dag till Fredag, hipp hurra denna vecka har varit rätt jobbig faktiskt. Med två långa kvällar och en av dessa på Min tidiga två dag också, nej inte alls kul.Men idag slutar jag kl 16.30 och imorgon 15.00 skönt.

Har inte mycket alls att skriva, tycker jag bara skriver nu för att visa att jag lever för er som läser, men men så är det just nu.

Såg ni idol igår? Arne Weises son var bra men lite för spexig, får inte bli en ny Nils som tyvärr åkte ut pga detta.

Sen tycker jag att vissa inte alls var så bra som juryn lovordade. men de går ju nästan mer på utseende än sången. Utseendet kan du göra om men aldrig sången.

Nej jag har då inte hittat några guldkorn ännu, jo han som sökte förra året och som de sa till att han aldrig skulle komma att syssla med sång och som i år kom med. Jag gillade honom förra året och är glad att han utvecklats så och kom med i år.

 

Vilken idol vinnare har varit bäst?

Vilken idolvinnare tycker du ha varit bäst? :)



Säsong 1 - Daniel Lindström


Säsong 2 - Agnes Carlsson



Säsong 3 - Markus Fagerwall



Säsong 4 - Marie Picasso


Säsong 5 - Kevin Borg

Säsong 6 Erik    Grönwall


Markus klart bäst. hade velat att Sebastian vunnit istället för Agnes som sjunger ur näsan tyvärr. Höll på Darin första säsongen. men sen har mina vunnit som jag hållit på, I förra säsongen höll jag på Calle, Erik och Tove och en av dessa vann ju alla tre kom tom till final.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0