Skitsnack!

Idag är det Fredag och andra dagen jag vaknar med migrän. Hade värk eller ett band runt skallen hela dagen igår och det lär väll bli så idag igen. Men ska börja tidigare idag pga att en personal som ska öppna är sjuk så jag börja rkl 7.30 istället för 08 idag.
Ska bli skönt med helg och få vila upp sig och bara slöa.
Bilen är ni lagad gick på 1365 kronor för en ny främre ljuddämpare, spelaren från mina föräldrar kommer att kopplas in idag.
Så som jag skrev förut suger inte livet längre.


Har tänkt mycket på skitsnack, sådant är otroligt jobbigt att uppleva och otroligt elakt att syssla med. Jag är inte bättre själv har snackat skit bakom ryggen på andra människor också men fortfarande är det fult och fegt gjort.
Jag skäms för det jag sagt om vissa ibland och ångrar mig och är glad för att jag har ett samvete.

Men värre än skitsnack är smygskitsnack, där man lindar in saker och ting för att dölja det men ändå inte dölja det man vill få fram, men man får fram det man vill genom att  alla kan läsa mellan raderna att det är skit om en människa man menar.
Eller alla kan höra på det man berättar att det är skit om någon eller någon händelse.
Det är små stickande ord som sårar den utsatta djupt om och om igen. Sådant är värre än skitsnack och gör mycket ondare.

Är ingen särskild anledning till att jag just tar upp skitsnack, men som jag skrivit förr har det varit tjafs på arbetet och förekommit skitsnack, förvrängningar och dylikt så mina tankar finns ju ofta på vad just skitsnack kan förstöra mycket för andra människor.
Så snacka inte skit om andra lös det istället
. Gå inte och älta saker och framför allt förvräng inte saker eller berätta historier för andra som inte alls är sanna eller stämmer överens med verkligheten,
Nog om detta.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0