Onsdag!

 

Inte denna Onsdag iallafall när man slutar 16 men inte får gå hem, möte med chef och sen avdelningsmöte bläääääääääääää!!! Inte har jag då samlat några krafter för att bli frisk, igår hostade jag massor och särskilt på kvällen och inatt, är dö trött. Verkar som om hostan bara blir värre igen så nu har det vänt igen. Så hade jag fått vila kvällstid istället för föreläsningar och möten så hade jag nog mått bättre. 12-timmars pass efter en två veckors sjukskrivning är ingen höjdare direkt.

Sen allt tjafsande som det är hur vi ska göra på avdelningarna tar på krafterna, vi är två avdelningar som slagits ihop under evakueringen, och vi är ju vana att jobba på ett sätt och de på ett annat med rutiner, samlingar, vilor etc. men två på den andra avdelningen vill inte ändra på något eller lägga till något så igår blev jag faktiskt riktigt för bannad och vår avdelning körde över den andre totalt.

Vi har hela tiden under dessa två veckor gått de till mötes och ofta gett med oss för att slippa bråk...ja inte jag då för jag har ju varit sjuk, men jag hade också gett med mig i mycket om jag varit där. Men nu har vi fått nog våra barn måste få känna igen sig lite och inte få helt nya rutiner man måste ge och ta 50-50.

Så ikväll när man är som tröttas ska vi då föröka lösa detta.

Nej måste göra mig färdig.


Kommentarer
Postat av: Maskrosmor

Va? Vad är det som händer på ditt jobb? kram

2010-09-08 @ 09:58:23
URL: http://maskrosmor.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0