Måndag!



Min larmklocka skulle ringa 05 men vaknade när Sture skulle gå och då måste kl varit 04.20...fasiken kunde ha fått sova i 40 minuter till.

Dessa Måndagar är helt enkelt bara bläääää!!!!!
Hela kroppen känns tung och man mår nästan illa och vill bara sova. Det sköna är att jag slutar kl 14 dessa dagar. Förra terminen stängde jag Måndagar men då fick jag ju sova till 6.30...men men det får jag göra imorgon.

Tänk vad tiden går det är redan Oktober snart är det Jul igen.


Tänk vad man såg fram mot Julen när man var barn. Ja inte bara för Julklapparna man skulle få utan för det vackra ljuset från alla adventsstakar, ledigheten alla bra program på tv:n för på den tiden hade man bara kanal 1 och 2 och då satsade man på tv för familjen adventskalender, Jullovsmorgon som alltid var 2 timmar på Julafton sen 1 timme hela jullovet bra långfilmer på efter middagen och nöjes underhållning på kvällarna.
Sen fyllde min farmor år den 22 och då fick man träffa sina kusiner hemma hos henne och det var alltid lika roligt. På julafton kom alltid mormor och morfar hem till oss och Juldagen var vi hos dom.

Sen var man alltid spänd och nyfiken på vad alla skulle tycka om de julklappar man själv skulle ge bort oftast något man gjort själv.

Sen fick man egna barn och jag minns julaftonsmorgonen då vi åt stor frukost framför tv:n kl 9 och såg sista delen på adventskalendern vi vuxna fick våra julklappar från barnen och barnen fick julstrumpan fylld med godis och en liten present.
Julen är fin idag med god mat och Kalle och karl Bertil Jonsson.
Men att fira Julen då barn är med är något speciellt, deras tindrande ögon, se deras glädje för varje paket de öppnar. Då är det verkligen viktigare att giva än att få.
2005-2008 fyra jular i rad har vi åkt på kryssning i 2 dygn men förra året hade vi inte råd och i år går pengarna till Ullared. men hoppas kunna åka nästa år istället.

Måste ge mig iväg får höras senare idag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0