Idiotiska män!!!



Hur fasiken är karlar funtade egentligen!!!!????
Om man slutar kl 15 och bör vara hemma senast 15.45 oftast tidigare och inte kommit hem kl 16.50 förstår man inte då att sambon, frugan eller vad man ska kalla henne undrar och kanske tom blir orolig över att det hänt något?
Nej det gör man inte utan till svar får jag när jag ringde nyss...jag jobbar fortfarande och tänkte ringa när jag är klar. Men vilken idiot...jobbar fortfarande efter att ska ha slutat kl 15 och nu är kl 17. Men ringer man inte och säger att man måste jobba över men ej vet hur sent det blir.
Även om jag vet att det är struligt just nu på hans jobb så ringer man och säger att man är sen. Det kan ha hänt vad som helst en krock i rusningen, ja vad som helst eller ska jag gissa att han jobbar över.
Nej men det är väll för jobbigt att ringa två gånger, först för att tala om att man blir sen och sen för att fråga om han ska handla något på vägen hem. Nej han kan inte fråga det första gången pga att karlar har så kort minne så då är det glömt tills man slutar och ska åka hem om det så är bara en liter mjölk han ska köpa.

Grrr suck!!!!
Ja nu är jag arg på honom arg över att han gjorde mig orolig i onödan, arg över att man ska älska en sådan idiot så mycket
. Arg över att man aldrig lär sig hur karlar tänker....inte alls med andra ord!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0