Lyxfällan

Vad är det för liv vissa storbloggare har? Festar natten lång och sover bort hela dagen efter? Åker man utomlands så tillbringar man alla kvällar på krogen och super skallen i bitar, dagen efter sover man länge och sen ligger man bakis på stranden.
Varför betala 1000-tals kronor på att supa och sola och inte se något av landet man besöker. man åker ju utomlands för att se nya platser inte bara sola och supa.
Har varit inne på alla de bloggar jag läser och fortfarande har ingen av de stora skrivit en ända rad. Säger inte att alla supit kvällen innan, men har man en känd blogg bör man hunnit uppdaterat en gång när kl är 12 på dagen.
Kanske jag är gnällig men tycker att vissa har lagt ned bloggandet väldigt mycket.
Eftersom man är stor och tjänar pengar på sin blogg bör man också ha uppdaterat någon gång när kl är 12.

Nog om detta!
Har precis sett reprisen av lyxfällan och jösses vilket omoget litet barn det handlade om denna gång. Nu kan se avsnittet på tv 3 play tv.
Eller här under.




Angelica skulle inte klara en enda månad utan mammas hjälp


Enbarnsmamman Angelicas ekonomi är ett lapptäcke som varje månad håller på att spricka. Men det bekymrar sig Angelica inte över. Det gör i stället Angelicas mamma, som jobbar dubbelt för att hjälpa sitt barn och barnbarn. - Det är dags att klippa navelsträngen, säger Lyxfällans experter.

Mammalediga Angelica gillar att sjunga karaoke, åka på kryssningar, fika på stan och shoppa. Och det gör hon också. Att hennes föräldrapenning inte på långa vägar räcker till bekymrar henne inte nämnvärt, när plånboken är tom finns nämligen en ständig reserv att ösa ur: Angelicas mamma. Mamma Bibbi ställer alltid upp och fyller Angelicas kyl med mat eller betalar hennes räkningar när det behövs. För att klara av det jobbar Bibbi dubbelt och stressar mellan olika jobb. Till Angelica säger Bibbi att hon jobbar för att det är roligt, men när dottern inte ser på kommer tårarna fram. - Ibland känns det som att jag inte räcker till… säger Bibbi uppgivet.

Lyxfällans experter är rörande överens: detta måste få ett slut. Nu. Att Bibbi alltid täcker upp för sin dotter stjälper snarare än hjälper eftersom Angelica aldrig lär sig ta ett eget ansvar och aldrig inser hur illa det är ställt. - Det är ju för fan din morsa som är orolig för din situation. Det är hon som jobbar dubbelt, det är hon som ser till att finns mat. Det är inte du som gör det, säger Charlie Söderberg irriterat.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0