Coolstuff

Usch fy vill inte ha!!!




Källa


Detta knivställ vill jag ha.




Källa

Till min älskade frysna Sture.



Källa

Snyft får inte köpa denna .-)))

Vi vill på inget sätt nedvärdera ditt långfinger men det finns andra sätt att meddela dina medtrafikanter vad du har på hjärtat. Och, nej, vi talar inte om klistermärken att sätta på kofångaren med texter som "Ta det lugnt Svensson, din dotter ligger i baksätet" eller "Tuta om du älskar blues". Året är 2008, kära vänner, och nu tar tekniken klivet in i din bakruta.

Drivemocion är vad man i Internettermer brukar kalla en "smiley" men han finns i din bakruta. Drivemocion är batteridriven och du styr honom med en fjärrkontroll och ser på så sätt till att bakomliggande bil vet EXAKT vad du tycker och tänker. Drivemocion har fem ansiktsuttryck: Ledsen, arg, glad, chockad och... vi kan väl kalla det flirtig. Egentligen de fem enda sinnesstämningar du bör ha i en bil på en väg.

Displayen monteras enkelt med medföljande sugpropp i bakrutan. Även fjärrkontrollen har en sugpropp så den kan monteras i framrutan om du önskar.





Källa

Äta rymdmat vad säger ni????





Källa

Skrikande flygapa.

Det här är just en sådan! Apan är 25 cm lång och har en avtagbar cape. Håll i armarna, dra svansen bakåt och släpp som en slangbella - apan skjuts skrikande iväg! Så vad väntar du på?



Källa

Coola grejor finner ni på coolstuff

Här

Kommentarer
Postat av: Fredrik

Snug Rug går hem hos alla :)

2010-11-17 @ 01:06:30
URL: http://www.snugrug.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0