Sur!!!

Sur sur sur. Igår hade vi tvättstugan och när Sture kom upp med tvätten så stank den. Ja av den innan som antagligen hade vräkt i sköljmedel.
Vi chansade och sköljde om allt här hemma....ja Sture torkar alltid noga ut facken för skölj och tvättmedel men det måste ha suttit kvar i trumman på något vis...fasiken tänk på oss allergiker...vräk inte på eller så tvätta en gång med bara vatten efter att ni är klara.

I alla fall så gjorde vi som vi gjorde och tyckte lukten var borta men idag när allt är torrt så kan varken jag eller Sture använda kläderna utan att nysa i ett!!!!
Så Sture ska gå ned och tvätta om allt i en annan maskin och vi håller tummarna för att lukten försvinner, vet kläder som jag fått slänga för att lukten aldrig gick ur ordentligt.

Men så är det ju när man vräker på medel trots att det ej behövs. Synd att han aldrig luktade i trumman för då kunde vi andvänt enbart den andre maskinen som han tyvärr tog till arbetskläderna...synd för då hade enbart de luktat!!!


Även vi allergiker måste ju kunna andvända tvättstugan....vår maskin är sönder annars skulle vi aldrig gå ned i denna källare för att tvätta.

Nästa vecka ska vi sniffa extra noga och luktar det så får det bli handtvätt!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0