Solsidan

Vad tyckte ni om den nya svenska komedi serien? Jag tyckte de kunde gjort den normal i stället för att larva till det med mamman på ryggen och höra han tänkande högt osv. Annars skulle den vara helt okey om den var gjord som en normal serie!!!!

Solsidan - huvudkaraktärer

Alex Löfström

40 år, tandläkare med egen praktik. Hans flickvän Anna väntar barn. Nyinflyttad i den villa i Solsidan där han växt upp. Alex är konflikträdd, nojig och bryr sig väldigt mycket om vad andra tycker om honom.

Spelas av Felix Herngren.

Anna Svensson

34 år, flickvän till Alex. Jobbar som skådespelare. Anna kommer inte från Saltsjöbaden och känner sig bitvis främmande i sammanhanget, men strävar efter att passa in. Verbal och rättfram, ibland i överkant.

Spelas av Mia Skäringer.

Fredrik Schiller

45 år, jobbar som fondmäklare. Bor i ett av Solsidans flottaste hus med sin hustru Mickan och två barn. Fredde handlar först och tänker sedan. Deltar entusiastiskt i statusjakten och har pengar för att backa upp det.

Spelas av Johan Rheborg.

Mikaela "Mickan" Schiller

Ca 30 år, gift med Fredde. Mammaledig med ettåriga dottern Ebba, men driver också ett (tämligen vilande) företag som designar och säljer barnkläder. Mickan drömmer om att vara ”the first lady of Saltis”.

Spelas av Josephine Bornebusch.

Margareta Löfström

Alex mamma, ca 70 år. Margareta har bott kvar ensam i huset efter att Alex pappa gick bort. Nu har hon just sålt till Alex och Anna men anser sig fortfarande ha rätt att komma och gå lite som hon vill.

Spelas av Mona Malm.

Ove Sundberg

Jämngammal barndomskompis till Alex som anses vara snålast och tråkigast i hela Solsidan, och vill alltid låna saker som han aldrig lämnar tillbaka. Nu när Alex flyttat hem igen vill Ove återuppta kontakten – Alex är helt ointresserad av detta.

Spelas av Henrik Dorsin.

Anette Sundberg

Oves snåla och tråkiga fru.

Spelas av Malin Cederbladh.




Vill höra era åsikter!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0