Väx upp!

Stackars lilla rika flicka är det ända jag kan säga om denna blåsta bimbo! Hon vet inte ett dugg om vad kärlek är!
Sen föräldrarna snälla ryck henne ordentligt i örat och lär henne ta ansvar över sig själv och sin ekonomi!!!!
Sen en sak till tala fasiken inte om för mig och andra om vad de vill för det vet de bäst själva. Jag tycker du ska flytta till den största grottan och leva som förr där mannen bestämde allt och kvinnan var hans slav.
Bläääää säger jag bara!!!!!!


Normal text Stor text Extra stor text
Foto: The Sun/Bulls

Madeline dejtar
bara rika karlar

”Humor betalar inga räkningar”Vill du dejta Madeline Amber, 22, gäller det att ha stor plånbok.

Hon dejtar bara miljonärer.

– Jag tänder bara på rika män. Humor betalar inga räkningar, säger Madeline.

22-åriga Madeline Amber från Manchester, England, har lovat sig själv att aldrig mer gå ut med en kille som inte har gott om pengar. Droppen var när en dejt ville dela på en restaurangnota. Han tog fram sin mobil och började räkna ut exakt hur mycket var och en skulle betala.

– Jag blev så generad så jag nästan dog, säger Madeline Amber till tidningen The Sun.

På en bar träffade hon sin första miljonär; en Rolexprydd man som inledde deras bekantskap med att beställa in en hel flaska champagne – och fortsatte med ett lyxkantat liv med resor till fjärran länder, lyxiga handväskor – och självklart inga delade krognotor.

Det gav mersmak för Madeline, som när relationen tog slut anmälde sig till en dejtingsajt för rika personer – och personer som söker en förmögen partner.

– Jag förväntar mig att bli behandlad som en prinsessa.

Hon har träffat omkring 10 män på det sättet.

– Miljonärer gillar att ta hand om sina kvinnor och göra dem lyckliga. Jag tänder bara på män som har pengar, och det skäms jag inte för, säger hon till The Sun.

På dejtingsajten får medlemmarna själva ange vad de är ute efter genom att välja kategori – golddigger eller golden man/golden woman.

– Jag vet att en del tycker att det är förnedrande att träffas på en sådan sajt. Men det är ett sätt att träffa likasinnade. Männen vet att de får en sexig kvinna att skämma bort och kvinnorna vet att de blir behandlade som kvinnor ska, säger Madeline Amber.

Efter att ha avverkat ett antal rikingar tror hon sig nu har funnit den hon ska leva med. En 36-årig miljonär som tycker att det är bra att de träffats via en sajt för ”golddiggers” eftersom man då är ”diskussionen om pengar avklarad redan från början”.

Madeline Amber förstår att hennes åsikter om män och kvinnor kan verka provokativa:

– En del kvinnor tycker nog att jag saknar moral, men det är ett faktum att alla kvinnor vill bli försörjda ekonomiskt. Så var det bland grottmänniskorna också, kvinnorna valde mannen med störst grotta, säger hon till The Sun.

(Källa: Sociologiska instistutionen, Umeå Universitet och Science Daily)

KÄLLA

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0