vad jag vill ha!

Som ni ser finns det dubbla saker av vissa som smörgåsgrillen, det beror på att jag vill ha någon av dessa men har ej bestämt mig ännu!

En vattenkokare på onoff för 589 som jag vill ha



Smörgåsgrill på onoff för 489


OBH NORDICAS CHILISERIE

Chilli Sandwichgrill

Relaterade produkter
Chilli Sandwichgrill Chilliseriens smörgåsgrill har härlig design och gör det enkelt att få till precis lagom grillade varma mackor. Gör två dubbelmackor åt gången och får dem klara på några minuter. Non-stick beläggningen gör att grillen hålls ren och kan användas länge.
Rek pris 349 SEK


Chilli Hand mixer

Relaterade produkter
Chilli Hand mixer För snabb och enkel tillredning av bland annat vätska och olika degar. Chilliseriens röda elvisp har fem hastigheter och ergonomiskt handtag.
Rek pris 359 SEK


Chilli Kettle

Relaterade produkter
Chilli Kettle Elegant vattenkokare i chilli-serien. Botten har ett täckt värmeelement som gör kokaren lätt att hålla ren samt automatisk avstängning och torrkokningsskydd.
Rek pris 495 SEK


Artisan Köksmaskin Rosa

KitchenAid köksmaskin Artisan är en designklassiker som har blivit berömd tack vare sin styrka och effektivitet. Den har en genomsnittlig livslängd på 30 år. Den är utvecklad för att med högsta prestanda ge ett förstklassigt resultat. Tillbehör som ingår: rostfri skål, degkrok, flatblandare, ballongvisp, stänkskydd. Det finns även flertal tillbehör att köpa till separat.

5995 kr



Min elvisp lägger snart av likaså smörgåsgrillen som börjar bli verkligen nött. vattenkokare...jo jag vill ha en. Köksmaskinen ja jag vill ha för jag bakar i massor!


Kommentarer
Postat av: Cuddly

Kitchen aid'en kan jag varmt rekommendera då jag själv äger en sån, fast den röda. Chili-serien från OBH Nordica har jag haft en del saker ur också eftersom jag gillade den röda färgen, men de har varit av lite varierande kvalitet tyvärr, så jag har fått byta ut på garantin ett antal gånger, särskilt deras blender/mixer.

2010-04-27 @ 11:06:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0