Fredag!



Yippie för fyra dagars veckor, det bästa som finns. Det borde verkligen införas och då ledig på Måndagar som alltid är den värsta dagen. men då skulle ju Tisdagen efter ett tag bli den värsta dagen...hm...hm???
Äsch vi tar ledigt den dagen också!!!!!

Men allvarligt tror jag vi skulle behöva tre dagar ledighet istället för två med det stressade samhälle vi har idag. Särskilt för barnens skull som numera går långa dagar i förskolan pga att det finns något knäppt som heter maxtaxa! Man betalar nästan ingenting i dagens läge och det är ingen större skillnad på hel eller deltids taxa heller.



Sätt tillbaka som det var förr, lekskolan där du vistades gratis i fyra timmar mellan 9-12 eller 13-16, då får du träffa och leka med andra barn den var från fyra års ålder..innan har du ej samma behov av att leka med andra barn och då finns ju den öppna förskolan där föräldrarna är med i dagens läge. Man fick inte förskoleplats om man ej arbetade.

Är du hemma så ska tiderna 9-15 gälla, är man föräldraledig gäller dessa tider dock som tur är. Men även om du är hemma eller föräldraledig så får du ha dina barn på förskolan sommarjouren, juljouren, klämdagar och liknande!!!!!
Arbetslösa måste ju söka arbete så de barnen måste ju ha plats och då enbart mellan 9-15, längre behöver man ej.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0