Minglet!!!!

Ja jösses! Först var vi alla 50 drygt på vår stuga där vi delades in i grupper. Vi skulle prata om matematik i förskolan och ideer angående detta. Sen skulle vi rita en vik tomte...ni vet en ritar huvudet en annan axlarna osv osv. Den skulle hängas upp på den andra förkolan där vi skulle mingla och en grupp skulle röstas fram som vinnare!

Kl 17.30 stod vi i kö utanför den andre förskolan. När vi kom in fick alla ett glas vin eller vatten eller alkoholfri cider.
Alla fick en tallrik med mögelost, brieost, pate, en liten paj, lax med tillhörande sås, sallad med oliver och en varm baggette bit.

Efter blev det kaffe och kaka sen sågs det vinnande laget eller gruppen ut...vår vann inte med de fick en näve skumtomtar var som de frikostigt delade med oss på våra avdelninger...yippy fick en skumtomte :-)))). Sen fick vi alla var sitt paket som jag redan öppnat och det innehöll en alladin ask. Mycket fint gjort hela kvällen...men lite snålt hade hellre velat äta julbort ute!!!!

Ja så här kan en vik gubbe se ut man får ju inte se vad den andre ritat innan utan man viker ned så att bara tex lite av halsstrecken syns!

 

Ikväll har vår avdelning kvällsmöte så det blir åter en sen kväll! Som sagt julpynta lite och sätta upp samlingsringarna!

Känner inte alls för detta men imorgon slutar jag iallafall kl 14....skönt!!!!!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0