Hm


Idag är det Torsdag och jag stänger inget jag är särskilt lycklig för kan jag tala om...men men imorgon slutar jag ju kl 12.30.


Sture fyller år på lördag och mina föräldrar kommer+syrran, hennes gubbe och unge!!!!! Igår fyllde Stures syrra år+deras näst yngsta barn...nu kommer de också hit...jösses hans syrra+man och fyra av deras barn den äldsta är 23 den andre  16 eller 17 och de två yngsta måste nu vara 12 och 13 eller 11 och 13...hur fasiken ska vi få plats?????

Han umgås inte ofta med släkten ringer någongång ibland bara...men självklart vill han bjuda dessa så ska de också bjudas!!!! men trångt!!!!

Ja jag är grinig idag och ännu mera nu när jag gör smörgås och osten smakar gummi....fy fasiken var äckligt...den är bra sa Sture...inte fasiken heller vad fasiken har du smaklökarna den är ju gamal!!!!!!!!!!!!!!

Jag ska ha mensen i helgen så nu vet ni det också och allt är bara skit just nu enligt mig...borde nog stanna hemma idag för att ej förpesta lugften för alla andra på jobbet!!!!

Sen ska vi träna Lucia idag och jag känner inte alls för att ta in en drös våta barn i galonisar som man ska sätta på blå tossor...gå genom korridoren sen in i verkstaden och ut på verandan där man tar av tossorna igen och sen öva lucia sånger!!!!!
Äh dra täcket över huvudet och somna om och vakna om två dagar då humöret är bättre är nog det bästa jag kan göra egentligen!!!!

Måsta säga en sak till för fasiken vad fegt sätt du har...gå bakom ryggen på folk och smutskasta dessa felaktigt för att häva fram dig själv...hämnden är ljuv bara så du vet!!!!!


Kommentarer
Postat av: Fanny

Haft en bra dag? :)

2009-12-10 @ 16:54:19
URL: http://fannyochlovas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0