Stroke!?

Hände så otroligt mycket igår, så jag orkade inte in här på kvällen.
En granne och nära vän till oss har vi ej sett på ett par dagar....pga att dennes balkong ej varit öppen på ett par dagar+ att det varit  släkt i lägenheten så blev vi grannar lite undrande.
Så I onsdags hade två ringt och sen plingat på dörren men fick ingen respons, då hadede ropat i brevlådan och fått till svar bara bra på frågan är du okey.
Sture gick sen upp och ropade i brevlådan om han behövde hjälp men fick till svar nej.

vad mer gör man, jo igår så lånade två grannar reservnyckeln av en annan granne och nära vänner till denne granne då som ej synts till.
Innan tänkte ingen på vem som skulle kunna ha en reserv nyckel.
Iallafall ca kl 11-12 tog de sig in och vår granne låg på golvet i en konstig ställning i vid sängen , antagligen en stroke och även trasiga revben, han var väldigt omtöcknad men lite talbar.

Ni som vet vad stroke är kanske även förstår att ett ja kan vara ett nej och tvärtom, bara bra kan vara uselt...är ju blödning i hjärnan det handlar om ni som vet.
Ambulansen kom och hämtade honom och vid lägget vet vi inget, dottern har man försökt få tag på och grannarna med reserv nyckeln ska ringa sjukhuset idag och sen informera oss andra.

Han är inte gammal utan...vänta nu...måste fylla 66 elle rär det 65 i år!
Hoppas allt går väl och det inte blir alltför stora men av det hela.
nej jag kommer tillbaka, men måste fixa lite här hemma först!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0